7.5.09

Mükemmel bir tişört için ..

Ne giyeceğimize karar veremediğimiz zamanlarda bile tişörtler bize yeter de artar bile..Abiye bir etekle sade ir şıklık yaratabilirken kotla spor bir görünüm ortaya çıkabilir.İster beyaz olsun ister renkli kimse aldığı t.şörtün kısa ömürlü olmasını istemez.Bizim de kalitesi dşında dikkat etmemiz gerek kurallar var.
Yıkama için öneriler:
  1. Yıkamadan önce tişörtünüzü mutlaka ters çevirin.Böylece kumaş daha düzgün kalır ve daha az buruşur.
  2. Renkli tişörtleri özel deterjanlarla yıkarsanız solmaz.
  3. En büyük hatayı çamaşır kuruturken yapıyoruz.Kullandığımız mandallar tişçrtlerimizde çok kötü bir iz çıkarıyor.Buna izin vermemek için tişörtlerinizi kuruturken yatay bir şekilde çamaşırlığınıza serin.

Hangi yaka tişörtü seçmeliyim?

V yaka :Bedenin üst tarafını uzun göstermeye yardımcı olur.Minyon yapılı kadınların tercih etmesi gerekir.Özellikle büyük göğüslü kadınların kurtarıcısıdır.

Derin ve yuvarlak yaka:Göğüs dekoltesini seven kadınlar için birebirdir.Geniş omuzluların da tercih edebileceği bir yaka türüdür.

Kayık yaka:Omuzlar dar,bedenin üst kısmı alt kısma göre zayıfsa bu yaka türü tam size göre.Hem omuzlarınız hem bedeninizin üst kısmı daha dolgun ve geniş görünür.Üst ve alt kısım arasında denge sağlar.

Sıfır yaka:Göğüsleriniz küçük mü?O zaman bu yaka tişörtler sizin için.


Hiç yorum yok:

Blog Arşivi

İzleyiciler