12.3.10

Mavi People Aranıyor



Hayatı izlemekle yetinmeyip yaşayan, enerjisi ve ruhuyla iz bırakan, özgürlüğüne düşkün ve stil sahibi, kendi giyim tarzını kendi yaratan herkesi içine alan bir projedir. Eğer sende özgür ruhunu giyim tarzına yansıttığını düşünüyorsan, “Burası İstanbul” kampanyasında, stil özgürlüğünü savunan Mavi People’dan birisin. Ve belki de “Burası İstanbul” reklam filminin yeni yüzü sensin.

Mavi People repliklerinden kendine en uygun olanı seç, seni en yi yansıtan, yaratıcılığını en iyi sergileyenleri giy, 10 saniyeyi geçmeyen sesli videonu çek, siteye yükle, en çok oy alan 50 kişiden biri ol, eğer finale kalan 6 kişiden biri olursan, yönetmen Cemal Alpan ve stilist Carlo Alberto Pregnolato'nun elemesiyle Burası İstanbul filminin yeni reklam yıldızı olma şansını yakala! Bu bilgiler, Mavi yetkilileri tarafından iletilmiştir.

Kazanan iki kişi, Nisan ayında Ali Taran imzalı “Burası İstanbul” kampanyası için kamera karşısına geçecek. Yönetmen Cemal Alpan’ın setinde oyunculuk yapma ve dünyaca ünlü markaların stil editörü Carlo Alberto Pregnolato’nun katkısıyla ekranda parlama şansını elde edecek. En çok halk oyu alan ilk üç videonun sahibi 300 TL değerinde Mavi hediye çeki kazanacak. Sitede yayımlanan her 10. videonun sahibine Burası İstanbul tişörtü hediye edilecek.

Ayrıca, oy veren her 100.kişiye Burası İstanbul tshirtü kazanma şansı da sizi bekliyor.





Hiç yorum yok:

İzleyiciler