3.3.10

DİLEK HANİF Penelope'nin kardeşini giydirecek



Dilek Hanif tasarımları artık Paris'te Eli Saab ve Givenchy'yle aynı butikte, Metal Flaque'de satışa sunulacak. Penelope Cruz'un model kardesi Monica Cruz da önemli bir açılışta giyeceği kıyafet için Hanif'in 2 tasarımını deniyor.

Paris'te Türkiye mevsimi etkinlikleri kapsamında defilesi gerçekleştirilen tek türk Modacı olan Dilek Hanif, şimdiden bu defilenin sonuçlarını da almaya başladı. Paris'te bıraktığı tasarımları yurtdışında moda dergilerinde sergilenip, Ny Times, Le Monde'da bile yer alınca bir anda stilistlerin ve Pr ajanslarının ilgisi çekti. Ünlü oyuncu Penelope Cruz'un model kardesi Monica Cruz bile önemli bir açılışta giyeceği kıyafet için Hanif'in kapısını çaldı. Cruz, beden ve boy konusunda sorun çıkmaması durumunda Dilek Hanif'in Paris'te sergilenen iki tasarımından birini seçecek. Sonuçlanırsa bugüne kadar birçok ünlü ismi giydiren Hanif, Hollywod'a da el atmış olacak.

Kendi adım hata yapamam

Dilek Hanif insanın adının marka olunca hata yapma lüksü olmadığını dile getirdi ve "Kendimi sigortalatmayı hiç düşünmedim. Ama ismin marka olunca attığın her adıma dikkat ediyorsun" diye konuştu.

Asil kadın seviyorum

Dilek Hanif "Hayalperest değil idealistim. Ürdün Prensesi veya Suriye Prensesi Esma gibi asil kadınları giydirmeyi severim" dedi.

Hiç yorum yok:

İzleyiciler