23.8.11

Sibel Can ve Rize Konseri


Sibel Can'ı severim. Saçı, makyajı ve bence yakışan kilolarıyla yılların Sibel Can'ıdır o.. Geçenlerde bir gazetede bu kıyafetine vermiş veriştirmişler. Yok efendim kilolu görünmek istiyorsanız aynen böyle giyinin de yok şöyle yok böyle..
Aylardan ramazan, konser Rize de.. Kadıncağız sanki Günay da sahne almıyor ki.. El insaf diyorum o eleştriyi yapana..

Güzel gözlerine ne de güzel yakışmış..

Siz ne düşünüyorsunuz..
Yazan : PURPLE

12.8.11

ŞANS



Bakır parlak tonlarını takılarımda  çok severek kullanıyorum.Ta tammm iştee yeni aldığım şans kolyem ,bahar dalı yüzüğüm ve küpem..
Şans kolyesi ismi verilmiş çünkü Hz Fatma'nın eli olduğuna inanılan sembol ve onun çevresinde 20 dilde yazılı 'şans'kelimesi var."Hamsa"adı da verilen bu şekil kadınları kötülüklerden,kıskanç gözlerden koruyor,sadakati ve sabrı temsil eden bir tılsım olduğuna inanılıyormuş.

7.8.11

Max Factor’ün yeni ruj ve dudak kalemi COLOUR ELIXIR

Max Factor’un yeni ruju ve ona mükemmel uyum sağlayan dudak kalemi Colour Elixir, kaybettiği nemi sadece yedi günde geri kazandırarak dudaklarınızı beslerken aynı zamanda da canlı renkleriyle muhteşem görünmenizi sağlıyor.
Makyaj uzmanlarının tercihi Max Factor’ün geliştirdiği yeni ruju Colour Elixir’in içeriğindeki; shea, avokado ve aloe yağlarının yanı sıra antioksidan ve beyaz çay içeren formülü ile dudaklarınızı etkin biçimde nemlendirip daha pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 


Max Factor Colour Elixir’in renk paleti, tüm cilt tonlarına ve tercihlere cevap vermesi için pembeler, mürdümler, kırmızılar ve kahverengiler olmak üzere dört renk grubu ile kadınların beğenisine sunuluyor.
Ünlü Makyaj Uzmanı Nur Toktay, Max Factor’ün yeni ruju ve dudak kalemi Colour Elixir için “Dudaklarımızın nem ihtiyacını karşılıyor ve daha kolay sürülüyor. Bir yandan da renk pigmentlerinin zenginliği sayesinde daha parlak ve canlı dudaklara sahip olmamızı sağlıyor” diyor.

Max Factor Colour Elixir rujun satış fiyatı 32,90 TL.
Max Factor Colour Elixir dudak kaleminin tavsiye edilen satış fiyatı 32,90 TL.
     

5.8.11

SWATCH SKULL

Swatch yaz koleksiyonunun en  iddialı serisi “Skull” Swatch . Zincir yerine siyah deri veya siyah ip kolyenin ucuna asılan “Skull”, özel  tasarım bir kuru kafa figürü ile iddialı.Ben beyaz saati alma niyetindeyim,sizce nasıl ?

4.8.11

İNGLOT

Havalar ısındığından bu yana içimiz kıpır kıpır.Bu ruh hali de giyimimizden makyajımızai ojemize kadar yansıyor.
Inglot, " Sunny Nail Enamel "koleksiyonuyla yazın tüm enerjisini sarı,turuncu,kırmızı tonlarıyla yansıtmış.Tırnaklara zarar vermiyor,uzun süre dayanıyor.

İzleyiciler