30.4.10

SEKSİ VE GÖSTERİŞLİ





Davetlerde kıyafeti tamamlayan en önemli aksesuvar kuşkusuz ayakkabı.Bantlı yüksek ökçelerle şıklık garanti.

24.4.10

Tek kolye yeter


Aksesuvar kadını olmasanız bile zincir kolyelerden edinmeisiniz.Jean ve beyaz atlet ya da tişörtle tamamlayın,hem şık hem cool olun.

TULUM YİNE MODA





Hayatımıza giren 80'li yılların modası tulumlar yeni sezonda da çok moda.Rahat ve şık olmak aynı zamanda trendi takip edebilmek için gardrobunuzda bir tulum bulunsun deriz.

22.4.10

HER ŞEYLE TAMAMLAYIN


Bej rengi çanta her kıyafetle tamamlamak içi ideal.Özellikle yaz ayları için bu renk çanta çok kullanışlı.Alexander Wang'ın bu modeli favorim.

20.4.10

BİRAZ ROMANTİZM






Bahar havasını biraz romantizmle yansıtmaya ne dersiniz? Sezonun öne çıkan detayı fırfırlarla romantik olabilirsiniz.

17.4.10

LEOPAR MODASI









iLKBAHAR-YAZ sezonunda leopar deseni çok moda.Tasarımcılar farklı desenleri farklı renklerde kullanmaktan çekinmemiş.Leopar desensiz gardroplar kalmasın ;)

15.4.10

TEK YELEK YETERLİ

Sarah Jessica Parker'ın kreatif direktörlüğünü yaptığı Halston Heritage koleksiyonundaki payetli yeleği çok sevdim.

MEVSİMLİK JEAN BOT



Yeni blogumuza eklenen jean botlar..TREND MODA GÜNLUGU'NE buyurun..

13.4.10

ŞEFFAF ÇANTA MODASI



Sezon modası şeffaf çanta..pasajıma ekledim.

ŞEFFAF PRENSES



Bu yaz hiç kimsenin gizlisi saklısı kalmayacak.Çantalarda şeffalık moda.Sezonun hit trendlerinden biri.Mutlaka edinmeniz gerekenlerden..

12.4.10

AHŞAP BONCUKLU DAMLA KOLYE



Hakiki deri şerit ve ahşap boncuklar kullanarak yaptığım kolyeyi pasajıma ekledim..

DESENİN BÜYÜSÜ




Helmut Lang koleksiyonundaki tüm elbiselere hayran kaldım.Desenleriyle sanatçı fırçasından çıkmış gibi duruyor.

10.4.10

KURU KAFA KOLYE













Son yaptığım kolyeler.Pasajıma ekledim.Fileye sarılmış inciler..Ve son trend kuru kafalar..Hakiki deri şerit kullandım bu kolyede.Düz ve kuru kafalı halkaları özel boya ile eskittim.

5.4.10

ÇATLAK TİŞÖRT YARIŞMASI






Tiffany "ÇATLAK T-SHİRT "yarışması bu yıl da 1MART-1MAYIS tarihleri arasında.Özgün,komik,hınzır çizgilerinizi ya da sloganınızı http://www.catlaktshirt.com/ adresine yükleyin.

4.4.10

Chopard Wish Edp Woman


Wish,benim çok sevdiğim,sürekli kullandığım ,tenime çok yakışan şekerli kokulardan biri.Hatta şekerli kokuların en önde gidenlerinden diyebilirim.Durdukça güzelleşen bir koku.Bitmeden alırım.Elmas şeklinde şişesi de çok zarif.

Bir kadının düşleyebileceği herşeyin olduğu hayal gibi bir dünya. İçten gelen bir dilek gibi. Binbir yüze sahip parfüm.İçeriğinde Armut, bektaşi üzümü, frenk üzümü, akasya çiçeği,paçuli, manolya, osmantus, yasemin, tütsü, amber, vanilya tohumu, şeker, tonka ..

3.4.10

BOGNER LÜKSÜN KALBİNE GELDİ




Lüks standartlardaki spor giyim felsefesini çizgilerine ve kreasyonlarına yansıtan Almanya'nın moda devi Bogner, Nişantaşı'nda yeni mağaza açtı.
İstinye Park'ta da mağazası bulunan Bogner, Alman Willy-Maria Bogner çifti tarafından 1932 yılında kuruldu. Bogner'in kayak ve golfün yanı sıra günlük kadın-erkek koleksiyonları da bulunuyor.

İzleyiciler